Cabral Libii mopp ved universitetet i Yaounde II efter hans hjemkomst fra Paris

[Social_share_button]

Rapporten blev foretaget denne fredag ​​formiddag på denne institutions campus hvor politikeren er en kontraktlig ramme for administration.

Cabral Libii, leder af 11-bevægelsen for millioner af borgere genoptager tjenesten ved universitetet i Yaounde II. Lewouri.info fandt denne fredag ​​formiddag, at den kontraktmæssige ramme af administrationen og uheldig præsidentkandidat af 7 oktober 2018 i Kamerun, knallert på campus. På internettet delte medlemmerne af hans bevægelse billeder af Cabral Libii gå i dette tempel for at være kendt som en hjemløs person. Uden tvivl for at bekræfte, at sidstnævnte ikke har et kontor, " Selv det cubbyhul, der tjener som sekretariatet for den tjeneste, hvor han blev tildelt ud over personalet, blev lukket. Waaaah leder hvad laver du sådan? Stærkt kontor til vores chef Skrev Serge Olama, medlem af 11 Million Citizens Movement på hans Facebook-konto.

Denne demonstration kommer efter en udgang fra rektor for University of Yaounde II. Faktisk 11 marts 2019, professor Adolphe Minkoa She, rektor ved universitetet ie Yaounde II, underskrev en erklæring, hvori han mente at Cabral Libii var fraværende fra sit job siden oktober 23 2018 og indbydende på samme tid at genvinde det i så hurtigt som muligt af frygt for at blive betragtet resigneret . Fra udlandet, Cabral Libii, havde frigivet sin Facebook-konto i disse ord : « 23 oktober var nøjagtigt 16 dage efter præsidentvalget. Og det var umuligt for mig at komme til campusen, fordi min kampagnekontor var forseglet og mit hjem blev invaderet af politiet. Hvordan kunne jeg gå ud med en sådan udstationering? Siden jeg tog tjeneste på universitetet i Yaounde II-Soa, har jeg ikke noget kontor, jeg har ikke et arbejdsområde ». Havde han skrevet, før han fortsatte « Men jeg går der regelmæssigt, og hver gang finder jeg mig selv vandre i gården. Bortset fra at jeg ikke kan bruge min tid på at vandre på campus og jeg foretrækker at tage sig af noget andet. Dette især siden min chef og jeg var enige om, at vi vil arbejde meget mere telefonisk '.

Hvad holder resten af ​​denne serie for os? Det er svært for tiden at gætte de følgende episoder.

Armand Rodolphe Djaleu: lewouri.info

Nyd en database med mere end 2 2 000 besøgende og:

Forøg din synlighed nationalt og internationalt

Kør dine kampagner på internettet, det største kommunikationsnetværk

Forbedre din virksomhed

Udgiv dine annoncer fra 5 000 FCFA

Kontakt: 000 237 698 11 70 14 / 672 47 11 29

Mail: [Email protected]

Denne artikel opstod først på https://lewouri.info/cabral-libii-vadrouille-a-luniversite-de-yaounde-ii-apres-son-retour-de-paris/