Ajoutez dès maintenant une recharge sans fil à vos AirPod pour 20 $ XCHARX BGR

Selon les rumeurs, Apple publiera bientôt son étui de chargement sans fil pour les AirPod. Ce serait bien, étant donné que cela a été annoncé tout à fait en 2017. Même quand il sera finalement disponible dans les magasins, il sera évidemment trop cher. Alors, au lieu dXCHARXattendre et de trop payer, pourquoi ne pas vous contenter de vous procurer un NeotrixQI Wireless Charging Case Cover pour Apple AirPods en ce moment sur Amazon au prix de 20 $?

Her er nøgleoplysningerne på produktsiden:

  • CHAR CHARGEMENT SANS FIL: Profitez du chargement sans fil de vos AirPods! Placez vos AirPod dans un étui de chargement sans fil et placez-le sur le chargeur sans fil Qi pour une expérience de chargement sans fil. Il prépare vos AirPods au chargeur sans fil Apple AirPower.
  • Fuldstændig beskyttelsesbeskyttelse】: Den originale AirPods-sag passer perfekt ind i den trådløse opladningsboks. Den kan bruges som et beskyttende etui og beskytter din AirPod mod ridser og snavs. Hård plastik er ikke silikone og samler ikke støv og lint.
  • 【COMPATIBILITY: Sagen og AirPods vil fortsætte med at fungere normalt. Du har stadig adgang til synkroniseringsknappen. Fungerer med alle standard Qi trådløse opladere. Den kan deles med samme trådløse oplader til din iPhone8 / X.
  • 【LADINGSSIKKERHED: Eliminer sikkerhedsproblemer i forbindelse med overspændingsbeskyttelse, temperaturstyring mv. Ved brug af yderst effektive komponenter og avancerede chipsæt.
  • 【GARANTI】: 12 måned defekt garanti, 30 dages udskiftningsgaranti og venlig kundeservice.

Følg @BGRDeals på Twitter at finde de seneste og seneste tilbud på internettet.

BGR Indholdet af tilbud er uafhængigt af redaktionel og reklame, og BGR kan modtage en provision for køb foretaget gennem vores meddelelser.

Denne artikel opstod først (på engelsk) den BGR