Mennesker: En investering fra Drogba bringer ham mere end 8,6 milliarder CFA francs

[Social_share_button]

Bag en god fodboldspiller kan han skjule en sen forretningsmand Wanda People. Takket være en genial investering har den tidligere ivorianske international netop fået den plump summen af ​​8,6 milliarder CFA franc. Hvad ideelt starter året!

Didier Drogba tog hans pensionering sidste sidste i alderen af ​​39 år. Denne store fodboldspiller, der har bragt lykken til alle fodboldfanatikere, er blevet til en forretningsmand.

Fodboldlegenden solgte sine 60 000-aktier, som tegnede sig for en andel af 5% i hovedstaden i Ity guldmine, hvor han havde investeret i flere år. Hvis investeringsbeløbet ikke var blevet offentliggjort, tilbagekøbte guldminen fra den ivorianske stat aktierne i Didier Drogba for den utrolige sum af 15 millioner af dollars, mere end 8,6 milliarder CFA francs.

Dette kaldes "at få en god aftale"!

For den ivorianske kommunikationsminister Bruno Koné, "Dette er et godt tegn på nationale investorer og et godt eksempel for andre". Man undrer sig over, hvad der vil være det næste skridt til at vokse denne indkomst. Hvad siger du Wanda Peeps? Har Drogba tænkt på sin pension?

Hvad kan han gøre med disse penge?

CB

LÆS MER HER