MRC: krydsede den røde linje

[Social_share_button]

Lørdag, januar 26, 2019, en koalition omkring Mauritius Kamto's parti besluttede at gå på gaden uden tilladelse, en handling forbudt af divisionsmyndigheden. Lovens og ordenens kræfter blev tilbageholdt, Djamen Celestin og barrister Ndoki Micheline, begge medlemmer af renæssancens bevægelsesparti i Kamerun. Denne march fortsætter med udslettelsen af ​​Kamerunens ambassade i Paris og andre forsøg i London og Washington, der mislykkedes.

Knap to hundrede demonstranter, der har besluttet at forbyde forbuddet mod at indføre de administrative regler om det såkaldte "hvide" marked. Biya. Scenariet af denne film med en meget dårlig begivenhed begynder at nå utålelig og til en vis grad udvide ukonstitutionelle grænser. Lige efter nogle sammenstød med retshåndhævende embedsmænd, som en spræng af krydderier i luften, blev demonstrationen viral som hooligans raided væggene på ambassaden i Kamerun i Frankrig, der ligger ved døren til Auteuil.

Forladelse af de ransackede tjenester, pas og driftsmidler taget væk.

Det skal bemærkes, at den camerounske ambassade i Frankrig informerede de franske myndigheder om, at den "anti-sadinske brigade", som er en operationel udvækst af MRC-partiet, var ved at begå fjendtlige handlinger. foran ambassaden og ville være taknemmelig, hvis de ville træffe passende foranstaltninger for at forhindre sådanne begivenheder.

Faktum er, at politiet indgik 2 timer efter fjendtlighedernes begyndelse, hvilket gjorde det muligt for ambassadørerne at blive truet. Der ved at skabe en diplomatisk skandale, især som vi ved, at sikkerhed for ambassader er ansvaret for værtslandets sikkerhedstjenester. Flere stemmer steg for at fordømme blødheden hos de franske sikkerhedstjenester.

En anden scene, der har tendens til at nedbryde billedet af Kamerun. Uanset hvad det måtte være, er det utvivlsomt fastslået, at MRC har en hel del ansvar, på trods af uskylden, som Maurice Kamto agiterer, efter den camerounske regerings faste fordømmelse.

Men dette kræver spørgsmålet, hvor længe vil Kamerunens regering forblive overbærende for at tilfredsstille en international mening ivrig efter dens undergang? Den internationale radio-RFI forsøger at få en bedre forståelse af, hvad der skete i fortiden end i den seneste tid. Uanset om det er på lovens niveau eller demonstration af demokrati på politisk plan, begynder Maurice Kamto at tro på, at alting går, og i form af afveksling, foreslår han kun metoder for tøven, bestrøget af tribalistiske ideologier, der begynder at koppen.

De fleste af kamerunerne er trætte og begynder at tro på, at tiden er kommet for at stoppe denne paranoide megalomani. Alvorlige beslutninger kan træffes af regeringen, de er sjældne ... Men den modsatte begivenhed ville have forårsaget et lille jordskælv.

artikel MRC: krydsede den røde linje dukkede først op cameroon-report.com.

Denne artikel opstod først på https://cameroon-report.com/politique/mrc-crossed-the-red-line/