Kamerunske opposition: Hvilket forslag til national konstruktion

[Social_share_button]

Da resultatet af præsidentvalget i 7 oktober 2018, qui oplevede præsident Paul Biya genvalgt for en ny syvårig periode, den camerounske opposition qui HAVDE ikke allerede foreslået meget, HAVDE falmet væk i en foruroligende stilhed, ikke bringe Enhver ideer ind i statens virksomhed. Er camerounske modne opposition, eller gør det ikke alene omhyggelig med at fodre deling af kagen?

Didier BALEBA

Vis udstillet af oppositionsledere under de forskellige retsmidler inden for forfatningsdomstolen var en ydmygende øvelse for en republik i marts. Oppositionen har skinnet med alvorlig uoverensstemmelse af argumentet, med fordampning Snarere overraskende Mangler, guld hælde ind Unødvendige politiske og sociologiske diatribes, da det var et spørgsmål om at hæve fejl eller forstuvninger i valgprocessen, der fører til manglende sammenhæng i resultaterne. Der var kandidater, der arbejdede på valgsteder, hvor de ikke havde observatører. Faktisk grundlag af deres forsvar var tilstrækkeligt lys til det punkt, hvor Master Amougou Atangana, en advokat Defending interesser cPDM, Var ble til at give en lektion i forfatningsret til sagsøgtes College. Man ville da have forventet, at følgende ville være lidt mindre vigtigt, nationen ville fortsætte med sine forslag. Det er rollen som en opposition, som er at snooping og disputing ved successive argumenter, selvom virksomheden ofte hyldes i ond tro. Ak, nej Det begrænsede sig til problemerne i maven. Bortset fra de lovgivningsmæssige hovedet af appel i henhold til den camerounske valglov qui est sanktioneret af en afgørelse truffet af forfatningsrådet, var vi desværre berettiget til tilbagevendende poseren af ​​kandidaten i renæssancen Bevægelse af Cameroun, professor Maurice Kamto, efter at have erklæret sig vinderen af ​​præsidentvalget, ikke uden en seriøs udsættes storhedsvanvid. Alt skam beruset, dette initiativ stadig utilfreds, forårsagede niveauet af modstand at synke; MRC-kandidaten kom alligevel ind i anden valgstilling af denne valgkonsultation. Nominerede Cabral Libii og-have-været Osih Joshua set sporadisk i aktiviteter, der ikke at varme ud fra deres tilhængere forladte til Deres skæbne, mens fristen for den lovgivende og kommunale punkt til horisonten, og måske endda de regionale dem. Politisk kamp er en maraton, og man bør tro på sine ideer, at den eneste vision om en enkeltmand, der ikke har råd til det bedste af sig selv. Vi har faktisk mangel på ansvar, vi har mistet alt, fordi vi ikke har nogen øde motorvej. Relæet af denne modstand ville have haft en politisk og videnskabelig debat, et skænderi af kommoder. De sociale netværk hjælper, det politiske klima er blevet meget forurenet af upatriotiske ingredienser, der plager den nationale bevidsthed. Flere fakta om nyheden, når de analyseres af oppositionens aktører. Det forventes også, at de vil blive pantsat til den nuværende irredentistiske bevægelse, og andre vil blive fjernet fra Organisationen for Afrikakampen i Cameroun. Med dette blandede engagement vil Kamerun vinde de udfordringer, der dot vejen til fremkomsten? Den globale Evolution geostrategiske, Selv geopolitiske, viser que le muligheder truffet af Cameroun var ikke så slemt, ellers er de altid Tungere ved ballasten af ​​den konstante udfordring Hvor man mister en vanvittig tid i acutance, og I fornægtelse af den systematiske, hvad angår statslige handlinger.

Denne artikel opstod først på https://cameroon-report.com/uncategorized/cameroonian-opposition-what-proposal-for-national-construction/