CAN 2019 udskydes i en uge på grund af Ramadan - Ô Cameroun

[Social_share_button]

Lanceringen af ​​2019 udgave af African Cup of Nations (CAN-2019) i Egypten blev udsat i en uge 21 juni på grund af ramadanen, fortalte AFP direktør for konkurrence. CAN-2019 21 blive afholdt fra Jun-jul 19, i stedet for de oprindeligt planlagte dato i juni 13 15 juli. Tegningen finder sted i Kairo i april 12. "Den afrikanske fodboldforbund har officielt informeret os om udsættelsen," sagde AFP Mohamed Fadl, en tidligere spiller opkrævet af egyptiske fodboldforbund (EFA) føre tilsyn med tilrettelæggelsen af ​​afgørelsen CAN-2019.La blev taget på anmodning af Maghreb-landene, Marokko, Tunesien og Algeriet, som ønskede en hviletid for deres spillere efter afslutningen af ​​Ramadan, tilføjede han. Hellige måned i islam, pålægger Ramadan en hurtig fra solopgang til solnedgang i løbet af en måned. I 2019 skal den finde sted fra begyndelsen af ​​maj til begyndelsen af ​​juni. CAN-2019, som afholdes for første gang i midten af ​​sommeren, vil blive spillet på 24 hold mod 16 under tidligere udgaver. Under Mondial-2018 havde de hurtige muslimske spillere lavet debat. Egyptiske embedsmænd mener, at ramadan forklarede delvis Egyptens fiasko. Faraoerne, den sidste af deres gruppe, var blevet elimineret i første runde. Desuden Forbund af afrikansk fodbold (CAF) offentliggjorde søndag udnævnelsen af ​​en generel administrativ koordinator for CAN-2019, den marokkanske Mouad Hadji. Hans rolle vil være at "koordinere alle handlinger fra administrationen af ​​CAF," ifølge en erklæring.

Af Yahaya Idrisse

LÆS MER HER